Blog

De blouse is altijd goed

14 november door Heleen

Sta je steeds vaker voor je kast of kledingrek zonder inspiratie? Of twijfel je over wat je aan moet doen? De blouse werkt altijd. Of je nu stijlvol voor de dag wilt komen of wanneer je gaat voor casual chic. 

Voor wie zoekt naar een eenvoudige manier om goed voor de dag te komen op uiteenlopende momenten, is mijn gouden tip toch echt de blouse. Je kunt mij er in uittekenen, vooral uitgevoerd in jeans of andere blauwtinten in een fijn stofje. Het is echt mijn favoriete kledingstuk.

Meestal combineer ik de blouse met een jeans en stoere, witte sneakers. Ik ga voor comfortabel maar stijlvol, dus je zult mij vooral zien in een ruimer vallend model. Een balans tussen bewegingsvrijheid en de juiste pasvorm vind ik belangrijk, zodat ik er niet alleen representatief uitzie, maar ook gewoon lekker kan blijven bewegen. 

Casual én chic

Voor een outfit voor de doordeweekse dag laat de blouse zich dus goed lenen, maar ook wanneer je ’s avonds (of overdag) net even wat extra gekleed wilt zijn. Draag er dan een rok en een hak bij.

Dus.. Zoek je naar een life hack om er altijd goed bij te lopen? Twijfel niet langer! De blouse is het antwoord op al jouw vragen. Kom langs in de winkel, dan bekijken we welke blouse bij jou past!

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

Verwacht om verrast te worden

Heleen van Van Harte zoekt kleding uit
Bij Van Harte vind je steeds iets nieuws. Van unieke items voor in je kledingkast tot nieuwe schatten voor in huis. We hebben altijd iets anders dan anders voor je, klaar om ontdekt te worden.  Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik houd ervan om op zoek te gaan naar nieuwe merken en artikelen die echt iets […]
Lees verder