Blog

De blouse is altijd goed

14 november door Heleen

Wij staan regelmatig voor onze kast of kledingrek zonder inspiratie of twijfelen over wat we aan moeten doen. In deze gevallen kiezen wij steevast voor de blouse. Of we nu stijlvol voor de dag willen komen of gaan voor casual chic, de blouse werkt altijd.

Voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om er goed uit te zien op uiteenlopende momenten, is onze gouden tip toch echt de blouse. Wij zijn er dol op, vooral wanneer deze is uitgevoerd in jeans of andere blauwtinten in een fijn stofje. Het is zonder twijfel ons favoriete kledingstuk.

Meestal combineren we de blouse met een jeans en stoere, witte sneakers. Wij gaan voor comfortabel maar stijlvol, dus je zult ons vooral zien in een ruimer vallend model. Een balans tussen bewegingsvrijheid en de juiste pasvorm vinden wij belangrijk, zodat we er niet alleen representatief uitzien, maar ook gewoon lekker kunnen blijven bewegen.

Casual én chic

Voor een outfit voor de doordeweekse dag laat de blouse zich dus goed lenen, maar ook wanneer je ’s avonds (of overdag) net even wat extra gekleed wilt zijn. Draag er dan een rok en een hak bij.

Dus.. Zoek je naar een life hack om er altijd goed bij te lopen? Twijfel niet langer! De blouse is het antwoord op al jouw vragen. Kom langs in de winkel, dan bekijken we welke blouse bij jou past!

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

Ontdek de magie van Combray skincare, met slechts twee ingrediënten een stralende huid

combray regenerating facial oil in 30ml voor de dagelijkse verzorging en verbetering van de (jonge)huid
Combray is het innovatieve huidverzorgingsmerk ontwikkeld door professor dr. J.C. (Kees) Hummelen van de Rijksuniversiteit Groningen. Hiermee is de beauty-industrie veroverd met zijn baanbrekende formule. In samenwerking met Combray BV heeft professor Hummelen Oxofulleram geïntroduceerd, een krachtig antioxidant en het hoofdingrediënt van Combray. Deze unieke formule, bestaande uit slechts twee ingrediënten – Oxofulleram en de […]
Lees verder