Blog

De blouse is altijd goed

14 november door Heleen

Wij staan regelmatig voor onze kast of kledingrek zonder inspiratie of twijfelen over wat we aan moeten doen. In deze gevallen kiezen wij steevast voor de blouse. Of we nu stijlvol voor de dag willen komen of gaan voor casual chic, de blouse werkt altijd.

Voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om er goed uit te zien op uiteenlopende momenten, is onze gouden tip toch echt de blouse. Wij zijn er dol op, vooral wanneer deze is uitgevoerd in jeans of andere blauwtinten in een fijn stofje. Het is zonder twijfel ons favoriete kledingstuk.

Meestal combineren we de blouse met een jeans en stoere, witte sneakers. Wij gaan voor comfortabel maar stijlvol, dus je zult ons vooral zien in een ruimer vallend model. Een balans tussen bewegingsvrijheid en de juiste pasvorm vinden wij belangrijk, zodat we er niet alleen representatief uitzien, maar ook gewoon lekker kunnen blijven bewegen.

Casual én chic

Voor een outfit voor de doordeweekse dag laat de blouse zich dus goed lenen, maar ook wanneer je ’s avonds (of overdag) net even wat extra gekleed wilt zijn. Draag er dan een rok en een hak bij.

Dus.. Zoek je naar een life hack om er altijd goed bij te lopen? Twijfel niet langer! De blouse is het antwoord op al jouw vragen. Kom langs in de winkel, dan bekijken we welke blouse bij jou past!

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

Een beetje geluk van, van Harte cadeau

Ontmoet de meest betoverende klaver die ons hart heeft veroverd. Deze Braziliaanse variant is niet alleen prachtig om te zien met zijn bruin-violette bladeren, versierd met lichtere vlekken en opvallende, zachtroze bloemetjes. Maar deze klaver is ook een ware traktatie voor de zintuigen, met zijn heerlijke limoensmaak—verfrissend zuur en toch subtiel zoet. Plant de knolletjes, […]
Lees verder