Over ons

Wij geloven in mode waarin je, je goed voelt en waar je lang van kunt genieten. Onze kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige, comfortabele stoffen, zodat je de hele dag kunt genieten van een moeiteloze stijl. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends of tijdloze klassiekers, bij van Harte vind je iets dat bij jou past.

Twee ondernemers met een hart voor styling

In onze boetiek vind je naast de modecollectie ook unieke items voor het interieur.  Ontdek onze zorgvuldig uitgezochte en decoratieve stukken die je leefruimte verrijken en een persoonlijk tintje geven aan je thuisomgeving.

 

Het motto van, van Harte is: “Als we het zelf leuk vinden, gaan we het verkopen”. We hebben namelijk ook stijlvolle leesbrillen, kunst en nog veel meer. Laat je verrassen door ons aanbod.

Heleen Kroon

Mijn hart gaat uit naar stijlvolle lifestyle en tijdloze, relatief simpele mode. Van goede basics om eindeloos te combineren tot bijzondere objecten die je nergens anders tegenkomt. Ik struin stad en land af voor dat ene uniek stuk waar jij blij van wordt.

Rianne Raatjes

Ik geloof dat kleding niet alleen iets is wat je draagt; het is een uiting van je persoonlijkheid, een manier om jezelf te laten zien. Mode kan je een goed gevoel geven, als je in de spiegel kijkt. Daarom zoeken wij naar een zorgvuldig samengestelde collectie aan te bieden die niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel. We willen dat je niet alleen mooi uitziet, maar je ook goed voelt in wat je draagt.

 

Contactformulier

Contactformulier

Wat je vraag ook is, we helpen je graag! Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Adres & Openingstijden

Kerkstraat 1, 9751 BA Haren

 

maandag 13.00-18.00
dinsdag t/m vrijdag 10.00-18.00
zaterdag 10.00-17.00

Contactgegevens

IBAN – NL91ABNA0431566860
KVK – 81519036