Blog

De magie van kinderkleding merk Bajé Studio in onze boetiek

24 april door Heleen

Van Harte en kinderkleding? Ja! We presenteren met trots ons nieuwste aanbod aan kinderkleding, met als stralend middelpunt het Amsterdamse merk Bajé Studio. Achter dit merk schuilt een mooi verhaal, waarin de essentie van kind zijn wordt gevierd als een reis van bewondering, vreugde en enthousiasme.

Betekenis van Bajé Studio

“Baje betekent in wezen; de schoonheid van het kind zijn, dat de wereld bewondert, vrolijk en gretig.” Deze diepgaande betekenis vormt de kern van Bajé Studio, een merk dat gedreven wordt door de passie van oprichters Lauraine en Kim.

De mensen achter Bajé Studio

Lauraine en Kim, zelf moeders met een diepe liefde voor kinderen, hebben Bajé Studio opgericht vanuit een gedeelde passie voor de verschillende fases van het vroege kinderleven. Lauraine, een ‘aanstaande mama’, en Kim, moeder van twee meisjes, begrijpen dat kinderen graag kleding dragen die niet alleen goed aanvoelt maar ook comfortabel is. Ze beschouwen Bajé Studio als een spiegelbeeld, waarbij elk kind niet alleen zichzelf weerspiegelt, maar ook de unieke stijl van de Bajé-collectie.

Een collectie met betekenis

Voor Lauraine en Kim is elk product in de Bajé-collectie belangrijk. Ze bestuderen grondig de functionaliteit en het ontwerp van elk stuk, streven naar de beste materialen en houden persoonlijk toezicht op alle productiefasen. Het is geen eenzijdig proces; de mening van Kim’s meisjes speelt een rol in het vormgeven van de collectie. Hiermee wordt Bajé niet alleen hun verhaal, maar ook het verhaal van elke ouder en kind die Bajé Studio omarmt.

Bajé Studio het merk

Bajé Studio is niet zomaar een kinderkleding merk; het is een uniek en duurzaam merk dat is gecreëerd voor jouw kinderen, omdat individuele stijl vroeg begint. Gewijd aan het ontwerpen van luxe kleding, biedt Bajé Studio collecties met een uniek en hoogwaardig karakter. Elk kledingstuk, van linnen blouses tot zachte gebreide broeken en rokken, vertegenwoordigt een speelse wending aan hoogwaardige mode. “We maken collecties die uniek en tijdloos zijn, maar ook in lijn met de laatste trends.”

Bajé Studio & van Harte Haren

Het duurzame aspect van Bajé Studio is een onderwerp dat goed aansluit bij gedachten van, van Harte. Wij zijn voor mooie ontwerpen die lang meegaan, tegen massa productie en ‘fast fashion’. Heleen heeft in verschillende winkels kinderen gekleed en heeft dit altijd met veel liefde gedaan. Op het moment dat we dit prachtige merk ontdekten waren we verkocht en hebben we bedacht om een gedeelte van onze boetiek om te toveren tot kinderkleding hoek. Gelukkig hebben we er geen ruimte voor dameskleding voor moeten opofferen.  

Ontdek de magie van Baje Studio in onze boetiek en geef jouw kinderen de kans om te stralen in stijlvolle en comfortabele kleding die de essentie van hun jeugd omarmt. Laat hun verhaal zich vermengen met dat van Baje Studio, waar het vieren van de schoonheid van kind zijn centraal staat.

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

Ontdek de magie van Combray skincare, met slechts twee ingrediënten een stralende huid

Combray is het innovatieve huidverzorgingsmerk ontwikkeld door professor dr. J.C. (Kees) Hummelen van de Rijksuniversiteit Groningen. Hiermee is de beauty-industrie veroverd met zijn baanbrekende formule. In samenwerking met Combray BV heeft professor Hummelen Oxofulleram geïntroduceerd, een krachtig antioxidant en het hoofdingrediënt van Combray. Deze unieke formule, bestaande uit slechts twee ingrediënten – Oxofulleram en de […]
Lees verder