Blog

Een beetje geluk van, van Harte cadeau

15 november door Heleen

Ontmoet de meest betoverende klaver die ons hart heeft veroverd. Deze Braziliaanse variant is niet alleen prachtig om te zien met zijn bruin-violette bladeren, versierd met lichtere vlekken en opvallende, zachtroze bloemetjes. Maar deze klaver is ook een ware traktatie voor de zintuigen, met zijn heerlijke limoensmaak—verfrissend zuur en toch subtiel zoet.

Plant de knolletjes, oogst geluk

Koester deze kostbare knolletjes of je ze nu laat groeien in een binnenpotje of in een pot in de buitenlucht, bij voorkeur op een plekje waar de zon hem af en toe ziet. De blaadjes rusten ’s nachts en bij donker weer, alsof het plantje slaapt. Laat dit plantje de winter vorstvrij doorkomen, zodat het in het voorjaar weer vol liefde kan ontluiken. Van harte welkom in jouw tuin of huis, als symbool van groei, liefde en de bijzondere momenten die we samen delen.

Het van Harte team, Heleen & Rianne, willen je graag bedanken voor de komst naar het her-openingsfeest van de winkel!

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

De magie van kinderkleding merk Bajé Studio in onze boetiek

Van Harte en kinderkleding? Ja! We presenteren met trots ons nieuwste aanbod aan kinderkleding, met als stralend middelpunt het Amsterdamse merk Bajé Studio. Achter dit merk schuilt een mooi verhaal, waarin de essentie van kind zijn wordt gevierd als een reis van bewondering, vreugde en enthousiasme. Betekenis van Bajé Studio “Baje betekent in wezen; de […]
Lees verder