Blog

Ontdek de magie van Combray skincare, met slechts twee ingrediënten een stralende huid

30 januari door Heleen

Combray is het innovatieve huidverzorgingsmerk ontwikkeld door professor dr. J.C. (Kees) Hummelen van de Rijksuniversiteit Groningen. Hiermee is de beauty-industrie veroverd met zijn baanbrekende formule. In samenwerking met Combray BV heeft professor Hummelen Oxofulleram geïntroduceerd, een krachtig antioxidant en het hoofdingrediënt van Combray. Deze unieke formule, bestaande uit slechts twee ingrediënten – Oxofulleram en de hoogste kwaliteit cosmetische oliën. Dit heeft Combray gemaakt tot een kwaliteitsmerk in de verzorgende cosmetica-industrie, zowel in Nederland als daarbuiten.

Het geheim van Oxofulleram

Oxofulleram is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek door professor Hummelen en staat centraal in de producten van Combray. Dit gepatenteerde ingrediënt: een krachtig antioxidant, is exclusief te vinden in Combray-producten. Het vangt effectief de schade op van vrije radicalen in de huid, veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals zonlicht, roken, luchtvervuiling en interne ontstekingsreacties. Met de leeftijd neemt de hoeveelheid antioxidanten in onze huid af en Combray biedt een oplossing door Oxofulleram te combineren met hoogwaardige cosmetische oliën.

Effectiviteit van Combray

De keuze voor cosmetische oliën in Combray is strategisch, omdat deze de juiste huidlaag bereiken waar Oxofulleram oxidatieve stress neutraliseert. Dagelijks gebruik van Combray resulteert in het verminderen van pigmentvlekken, fijne lijntjes en kraaienpootjes en minimaliseert poriën. Bovendien heeft elke gezichtsolie een specifieke werking op de huid, wat de algehele effectiviteit van het product versterkt. Combray werkt helend en kalmerend op een rode, geïrriteerde of gestreste huid en verbetert het uiterlijk van aandoeningen zoals rosacea, eczeem, psoriasis en acne.

Het Combray assortiment bij van Harte

Combray biedt momenteel drie verschillende gezichtsoliën en een reinigingsolie, allemaal samengesteld met Oxofulleram en natuurlijke oliën. De Regenerating Facial Oil, Rejuvenating Facial Oil, en Nourishing Facial Oil zijn zorgvuldig geformuleerd voor specifieke huidbehoeften, variërend van onzuiverheden tot droogheid en rijpere huidproblemen. Deze producten bij allemaal te verkrijgen in onze (e-)boetiek. 

1. Regenerating Facial Oil:

– Hoofdingrediënten: Druivenpitolie en Oxofulleram.
– Aanbevolen voor: Onzuivere huid met rosacea/eczeem, psoriasis en/of acne.
– Voordelen: Ontstekingsremmend, egaliseert de huid, balanceert de onzuivere huid.

2. Rejuvenating Facial Oil:

– Hoofdingrediënten: Avocado-olie en Oxofulleram.
– Aanbevolen voor: Gecombineerde huid met een vette T-zone, roodheid, en huidongemakken
– Voordelen: Vermindert roodheid, egaliseert de huid, balanceert vochtgehalte.

3. Nourishing Facial Oil:

– Hoofdingrediënten: Arganolie en Oxofulleram.
– Aanbevolen voor: Rijpere huid met pigmentvlekjes, fijne lijntjes, wallen en donkere kringen.
– Voordelen: Hydrateert, kalmeert, egaliseert de huid, vervaagt pigmentvlekjes.

4. Day & Night Cleansing Oil

– Hoofdingrediënten: Jojoba olie en Oxofullam.
– Aanbevolen voor: de reiniging van de huid en verwijderd (oog)make-up
– Voordelen: Reinigt zonder uit te drogen, hydrateert, kalmeert, egaliseert de huid.

Combray heeft met zijn eenvoudige maar effectieve formule bewezen dat minder soms meer is als het gaat om huidverzorging. De combinatie van Oxofulleram en hoogwaardige cosmetische oliën maakt Combray een revolutionair merk dat de huid verzorgt, kalmeert en herstelt. Of je nu worstelt met onzuiverheden, een gecombineerde huid hebt of de tekenen van veroudering wilt aanpakken, Combray biedt een gepersonaliseerde oplossing voor een stralende en gezonde huid. Ervaar zelf de kracht van Combray en geef je huid de verzorging die het verdient.

Wil je advies hebben over de producten van Combray? Stuur ons een berichtje of kom langs in de boetiek in Haren. Liefst het product testen voordat je een keuze maakt? Dat kan natuurlijk altijd, haal jouw gratis sample op in onze boetiek!

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

Vandrunick kussens,  prachtige handgemaakte luxe van vintage designerstoffen

vandrunick kussens bij van harte
Bij Vandrunick geloven de zussen in het creëren van unieke, luxueuze kussens die je huis verrijken met stijl en elegantie. Elk kussen dat zij maken, is een meesterwerk op zich, handgemaakt van oude en vintage designerstoffen. De stoffen die zij gebruiken, zijn niet zomaar willekeurige materialen; ze zijn zorgvuldig geselecteerd van gerenommeerde merken zoals Braquenié, […]
Lees verder