Blog

Vandrunick kussens,  prachtige handgemaakte luxe van vintage designerstoffen

28 mei door Heleen
vandrunick kussens bij van harte

Bij Vandrunick geloven de zussen in het creëren van unieke, luxueuze kussens die je huis verrijken met stijl en elegantie. Elk kussen dat zij maken, is een meesterwerk op zich, handgemaakt van oude en vintage designerstoffen. De stoffen die zij gebruiken, zijn niet zomaar willekeurige materialen; ze zijn zorgvuldig geselecteerd van gerenommeerde merken zoals Braquenié, Pierre Frey, Liberty, Morris & Co, Tassinari & Chatel, Fortuny, Sanderson, Nina Campbell, Jean Monro en Boussac.

Textielvakmanschap, het zit in de familie

Het verhaal begint bij de ouders van deze zussen. Hun vader was een gepassioneerde ondernemer in de internationale textielindustrie, die handelde in de mooiste kwaliteitsstoffen. Hun moeder inspireerde ze al van jongs af aan met haar uitzonderlijke gevoel voor elegantie en stijl. Ze hebben hun liefde voor stoffen geërfd en deze passie omgezet in ons eigen bedrijf, Vandrunick, dat we in november 2019 hebben opgericht.

Bij Vandrunick ontwerpen en maken ze luxe kussens en tassen van vintage en oude designer interieurstoffen uit de jaren 60, 70, 80 en 90. De stoffen komen uit Engeland, Frankrijk en Italië, en elke stof vertelt een verhaal en draagt bij aan de unieke charme van de producten.

De essentie van de luxe kussens

De luxe kussens worden met de grootste precisie en toewijding handgemaakt. Met behulp van een doorzichtige plaat kiezen ze het perfecte stuk stof, zodat het dessin op elk kussen en elke tas optimaal tot zijn recht komt. Elk kussen wordt zorgvuldig afgewerkt met een verborgen ritssluiting en een bies, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetiek, maar ook aan de duurzaamheid.

Elk Vandrunick kussen is ontworpen om je huis mooier te maken. Ze zijn uniek, eigentijds en stijlvol, altijd met een vleugje glamour en met een diepe eerbied voor het ambacht. De kussens zijn niet zomaar woonaccessoires; ze zijn een eerbetoon aan de kunst van het textiel en een verrijking voor ieder interieur.

De kussens zijn meer dan alleen decoratieve stukken. Ze zijn een combinatie van geschiedenis, vakmanschap en stijl. Wanneer je een Vandrunick kussen in huis haalt, voeg je niet alleen een prachtig accessoire toe, maar ook een stukje textielgeschiedenis dat met liefde en vakmanschap is gemaakt.

Laat je inspireren door de prachtige handwerken en de mooiste stoffen van Vandrunick. Ontdek hoe de unieke kussens je huis een bijzondere uitstraling kunnen geven, met een subtiele maar onmiskenbare touch van luxe en elegantie. Kom de kussens bekijken in onze boetiek in Haren, zien we je daar? 

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

De magie van kinderkleding merk Bajé Studio in onze boetiek

Van Harte en kinderkleding? Ja! We presenteren met trots ons nieuwste aanbod aan kinderkleding, met als stralend middelpunt het Amsterdamse merk Bajé Studio. Achter dit merk schuilt een mooi verhaal, waarin de essentie van kind zijn wordt gevierd als een reis van bewondering, vreugde en enthousiasme. Betekenis van Bajé Studio “Baje betekent in wezen; de […]
Lees verder