Blog

Verwacht om verrast te worden

14 november door Heleen
Heleen van Van Harte zoekt kleding uit

Bij Van Harte vinden we steeds iets nieuws. Van unieke items voor in onze kledingkast tot nieuwe schatten voor in ons huis. We hebben altijd iets anders dan anders voor jou, klaar om ontdekt te worden.

Zoveel mensen, zoveel wensen. We houden ervan om op zoek te gaan naar nieuwe merken en artikelen die echt iets bijzonders bieden. Ons hart gaat uit naar lifestyle, zoals de zoektocht naar dat ene mooie servies of een vaas die in elk interieur past maar toch uniek is in z’n ontwerp. Ook gaan we graag op pad voor tijdloze mode met de juiste pasvorm.

We kopen altijd wat we zelf het mooist en meest speciaal vinden. Daarom vind je bij Van Harte altijd iets nieuws, items die anders dan anders zijn. Echt iets bijzonders!

Bijzonder echt

Wij zetten graag de toon in de winkel. Dingen die we zelf graag dragen, vazen en kaarsen die we zelf ook in de huiskamer hebben staan en een servies waarmee we ’s ochtends met plezier de dag begin. Voor kleding betekent dat veel wit, blauw en pasteltinten. 

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

De blouse is altijd goed

Wij staan regelmatig voor onze kast of kledingrek zonder inspiratie of twijfelen over wat we aan moeten doen. In deze gevallen kiezen wij steevast voor de blouse. Of we nu stijlvol voor de dag willen komen of gaan voor casual chic, de blouse werkt altijd. Voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier […]
Lees verder