Blog

Verwacht om verrast te worden

14 november door Heleen
Heleen van Van Harte zoekt kleding uit

Bij Van Harte vind je steeds iets nieuws. Van unieke items voor in je kledingkast tot nieuwe schatten voor in huis. We hebben altijd iets anders dan anders voor je, klaar om ontdekt te worden. 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik houd ervan om op zoek te gaan naar nieuwe merken en artikelen die echt iets bijzonders bieden. Mijn hart gaat uit naar lifestyle, zoals de zoektocht naar dat ene mooie servies of een vaas die in elk interieur past maar toch uniek is in z’n ontwerp. Ook ga ik graag op pad voor tijdloze mode met de juiste pasvorm. 

Ik koop altijd wat ik zelf het mooist en meest special vind. Daarom vind je bij Van Harte altijd iets nieuws, items die anders dan anders zijn. Echt iets bijzonders!

Bijzonder echt

Ik zet graag mijn eigen toon in de winkel. Dingen die ik van harte draag, vazen en kaarsen die ik zelf ook in de huiskamer heb staan en een servies waarmee ik ’s ochtends met plezier de dag begin. Voor kleding betekent dat veel wit, blauw en poedertinten. 

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

De blouse is altijd goed

Sta je steeds vaker voor je kast of kledingrek zonder inspiratie? Of twijfel je over wat je aan moet doen? De blouse werkt altijd. Of je nu stijlvol voor de dag wilt komen of wanneer je gaat voor casual chic.  Voor wie zoekt naar een eenvoudige manier om goed voor de dag te komen op […]
Lees verder