Blog

Nieuw bij van Harte: Hemisphere

11 januari door Heleen
collectie Hemisphere bij van Harte Haren in de boetiek

We zijn verheugd om een prachtige toevoeging aan ons assortiment aan te kondigen: het verfijnde merk Hemisphere. 

Met zijn roots diepgeworteld in mode en gedreven door toewijding, biedt Hemisphere niet alleen kleding, maar een ervaring van vakmanschap, kwaliteit en tijdloze elegantie. Stap in de wereld van verfijning en ontdek de nieuwste collecties van Hemisphere, nu beschikbaar bij van Harte in Haren. 

Hemisphere in Haren

In de jaren 1980 richtte Peter Lochmann met een hart voor mode het label Hemisphere op, na ervaring opgedaan te hebben bij toonaangevende merken als Loro Piana en Prada. Samen met zijn vrouw Isabell, die een achtergrond heeft in interieurontwerp, vormt hij een complementair managementduo.

Hoogwaardige materialen

Kasjmier is een kostbare en hoogwaardige wolsoort, verkregen uit de ondervacht van kasjmiergeiten. De fijne natuurlijke vezels bieden niet alleen een licht en comfortabel gevoel bij het dragen, maar zorgen ook voor uitstekende thermische isolatie, waardoor het aangenaam warm blijft, zelfs bij lage temperaturen.

Knuffelbare luxe

Als deskundigen in luxe kasjmierproducten maakt Hemisphere items in zorgvuldig geselecteerde spin- en weverijen het mogelijk om al meer dan 30 jaar marktleider te zijn. Dankzij nauwe samenwerking met gerenommeerde specialisten en constante persoonlijke inspecties ter plaatse, verwerkt Hemisphere kasjmier uit Mongolië, Merino uit Australië en katoen uit Egypte met eersteklas kwaliteit. Bij dit luxe merk gebruiken ze innovatieve brei- en weeftechnieken om opvallende stukken te creëren met een heel hoog draag comfort.

“CUDDLY SOFT – NATURALLY FLAWLESS” – Hemisphere 

De zomer collectie van Hemisphere is nu te verkrijgen in onze boetiek in Haren. Kom jij deze heerlijke items passen? Tot dan!

Delen

Misschien ook interessant voor jou

Blog

Ontdek de magie van Combray skincare, met slechts twee ingrediënten een stralende huid

combray regenerating facial oil in 30ml voor de dagelijkse verzorging en verbetering van de (jonge)huid
Combray is het innovatieve huidverzorgingsmerk ontwikkeld door professor dr. J.C. (Kees) Hummelen van de Rijksuniversiteit Groningen. Hiermee is de beauty-industrie veroverd met zijn baanbrekende formule. In samenwerking met Combray BV heeft professor Hummelen Oxofulleram geïntroduceerd, een krachtig antioxidant en het hoofdingrediënt van Combray. Deze unieke formule, bestaande uit slechts twee ingrediënten – Oxofulleram en de […]
Lees verder